07

ABOUT

BEVEILIGING ZOALS BEVEILIGING BEDOELD IS

Met ruim 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, hebben we een reputatie opgebouwd op basis van kwaliteit, en bouwen we samen met onze relaties aan vertrouwen en innovatie. We hebben het talent in huis om te werken met projecten van iedere grootte of budget en ons uiteindelijke doel is om de beste beveiliging en  klantenservice te leveren. Kom vandaag met ons praten, en  ervaar de kwaliteit van onze organisatie en kunde van onze medewerkers.

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

De dienstverlening van GGS is flexibel. Inkrimpen als dat noodzakelijk is zonder extra kosten en uitbreiding als de situatie daar om vraagt. Geen moeilijke contracten maar flexibel omgaan met de vraag.

Op basis van noodzaak en behoefte bieden wij de beste en voordeligste oplossingen. Wij hanteren veel garanties en kennen standaard maar 1 maand opzegtermijn.

Naast de vereiste vaktechnische bekwaamheden en competenties, beschikken ze vooral ook sociale en communicatieve vaardigheden en hebben een service verlenende instelling.

Onze centralisten zitten 24/7 klaar om uw vragen of oproepen te beantwoorden. Tevens kunnen ze u helpen bij noodsituaties en calamiteiten als u direct beveilig nodig hebt.

WHO WE ARE

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Binnen Gordijn Global Security is een geïntegreerd MVO beleid en zijn milieumaatregelen in het bestaande kwaliteitsmanagementsysteem een belangrijk instrument om aan de hoge eisen van de overheden en haar stakeholders te kunnen voldoen. Gordijn Global Security herkent en erkent haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en de maatschappelijke impact van haar eigen activiteiten. Gordijn Global Security ziet het belang van duurzaam ondernemen in de 21ste eeuw. De balans tussen PEOPLE (Mens), PLANET (Milieu) en PROFIT (Maatschappij) is van belang om zowel nu als in de toekomst een gezonde organisatie op te bouwen en te behouden.