03

Alarmopvolging

FAST RESPONSE
ALARMOPVOLGING

Fast Response Alarmopvolging is een uniek concept in Nederland op het gebied van Alarmopvolging. Waarom? Omdat het ons in staat stelt tegen een scherpe prijs een landelijke dienstverlening aan te bieden met de kwaliteit van lokale partijen. Snelle alarmopvolging verzorgen we samen met gerenommeerde beveiligingspartners door heel Nederland die net als ons staan voor snelheid en kwaliteit. Vanuit onze gecertificeerde alarmcentrale coördineren we de opvolgingen en sturen we de surveillanten van ons en onze partners aan. Wij garanderen u snelle en betrouwbare opvolging! Zijn we te laat… dan sturen we geen factuur.

 

Alarmopvolging

Bij een alarm of inbraakmelding sturen wij direct een surveillant aan. Eerst wordt het bedrijf of de woning aan de buitenzijde gecontroleerd op eventuele braakschade. Volgens een vooraf overeengekomen alarmopvolgingsprotocol handelt de mobiele surveillant de alarmmelding af. Zijn er bijzonderheden of heeft er een inbraak plaatsgevonden dan zorgt de surveillant voor de vervolgactie. Een vervolgactie na een inbraak kan bestaan uit het informeren van een contactpersoon of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter of slotenmaker. Politie wordt natuurlijk altijd gewaarschuwd om de aangifte zo snel als mogelijk te kunnen doen.

 

Nadat er een alarmopvolging heeft plaatsgevonden wordt er een rapport op van de bevindingen en activiteiten opgemaakt. Deze verzenden we digitaal naar u. De alarmopvolgingen worden dagelijks gecontroleerd door ons. Zo kunnen we beoordelen of we hebben voldaan aan de afspraken en responssnelheid is behaald. Is dit laatste niet het geval dan is de opvolging kosteloos.

 

Inbraak, brand of vernieling.

Hoe vervelend ook maar ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u treft, kan er altijd worden ingebroken of andere schade ontstaan. De surveillanten weten precies hoe te handelen en hebben de mogelijkheden om snel hulpdiensten op de locatie te krijgen. Als schadeherstel noodzakelijk is dan regelen wij dat. Doordat we goede contacten hebben zijn deze snel ter plaatse en wordt er vakkundig voor afdichting en schadeherstel gezorgd.

Informatie en tarieven Alarmopvolging aanvragen

Bedankt! Bericht verzonden.