OBJECTBEWAKING

02

OBJECTBEWAKING

Behoed uw bedrijf, terminal of bouwterrein tegen criminaliteit, diefstal, onderbezetting  en andere risico’s van buitenaf met permanente en professionele beveiliging en bewaking van de beveiligers van Gordijn Global Security.

Vanuit het hoofdkantoor in de regio Rotterdam worden de objectbeveiligers aangestuurd zowel in de Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam en de Maasvlakte zijn we actief. Buiten deze industrierijke gebieden zijn we landelijk operationeel in alle facetten van beveiligingsdiensten. 

Haven en Terminal Beveiliging volledig volgens de ISPS code toegepast. Van permanente beveiliging, gangway controle en tijdelijke toegangscontrole. GGS heeft gedegen kennis van deze relevante wet- en regelgeving en biedt concrete oplossingen

Gordijn Global Security heeft meer dan 20 jaar ervaring in de particuliere objectbeveiliging op het gebied van Havenbeveiliging en Terminals, Bouwterreinen, en Beveiliging van bedrijven. GGS levert hoogwaardige beveiligingsdiensten afgestemd op wet en regelgeving, klantgerichtheid, procedures en oog voor klantvriendelijkheid.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gerichte aandacht krijgen om de beste samenwerking en resultaten te behalen. Korte lijnen, directe contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid zorgt voor snelle actie bij problemen en bied een zekerheid voor opdrachtgever en contactpersonen. Geen bandjes, niet wachten tot de volgende ochtend of maandag, u wordt direct geholpen.

 

Door ervaren, vakkundige beveiligers en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw onderneming, bezoekers en medewerkers.

BEWAKINGSDIENSTEN

Informatie en tarieven Objectbeveiliging - Havenbeveiliging

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte met tarieven en informatie over objectbeveiliging ontvangen? Nadat wij uw verzoek hebben ontvangen stellen we per email een paar korte vragen om een correcte prijsopgave te kunnen doen. 

Objectbeveiliging

 

Stoomloggerweg 6b | 3133KT, Vlaardingen | Nederland | info@gordijnglobalsecurity.nl | Tel: +31(0)10 2344667 

  • Facebook - Gordijn Global Security
  • Twitter - Gordijn Global Security