01

BEVEILIGINGSBEDRIJF

BEVEILIGING, BEWAKING
EN LOGISTIEKE DIENSTEN

Nederland veiliger maken is een veel gebruikte slogan. Maar beveiligen is een vak. De medewerkers en beveiligers van Gordijn Global Security verstaan dit vak. Wij zijn meer dan een traditionele beveiligingsorganisatie. We bewegen niet alleen mee met de trends maar proberen deze dag in dag uit voor te zijn. Met de vele beveiligings producten en bewakingsdiensten die we bieden zijn we de beveiliging `s partner voor de toekomst. We blijven innoveren en luisteren naar de klant zodat we een lange samenwerking kunnen opbouwen met onze relaties.

 

Altijd de beste oplossing

De beste en meest ideale veiligheidsoplossing is in onze optiek een optelling van beveiligingsdiensten en technische maatregelen op de locatie. Met de ervaring die we dagelijks opdoen bij onze vele opdrachtgevers, de overheid en in het bedrijfsleven kunnen we de opgedane ervaring en kennis toepassen op nieuwe en bestaande klanten. We blijven dan ook verrassen met nieuwe ideeën en mogelijkheden.

 

Gordijn Global Security is toonaangevend in de beveiligingsbranche en op een aantal gebieden marktleider. Door de juiste middelen en mensen in te zetten die effectief en passend zijn binnen elk budget creëren we een ideale balans om maximale veiligheid te behalen.

SERVICE VANUIT HET HART VAN DE ORGANISATIE

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en beveiligingsdiensten. Dat onze klanten tevreden zijn is voor ons niet genoeg. Wij streven naar enthousiaste klanten. Dit doen wij door snelheid en deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar en afspraken na te komen. Dit doen we met enthousiaste beveiligers die graag willen helpen, vakkennis hebben en een groot probleemoplossend vermogen hebben.

MOBIELE SURVEILLANCE
ALARMOPVOLGING
TRANSPORTBEVEILIGING
OBJECTBEWAKING

Informatie en tarieven beveiligingsdiensten aanvragen

Bedankt! Bericht verzonden.

BEVEILIGINGSDIENSTEN