top of page

KOERIER

05

SNEL, VOORDELIG EN
BETROUWBAAR

Snel, veilig en discreet halen en bezorgen uw waardevolle en vertrouwelijke documenten en zorgen dat het snel bij de juiste persoon wordt afgeleverd. Met onze beveiligde bestel en koeriersdiensten waarborgen wij de veiligheid van uw dossiers, post en documenten.

 

Hoe we dat doen? Als eerste met ons grootste goed, onze medewerkers. Omdat ze allemaal in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag en een betrouwbaarheidsonderzoek hebben gehad door de afdeling Korpscheftaken van de politie kunnen we met zekerheid zeggen dat we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat we betrouwbare mensen hebben. Twee: Al onze voertuigen zijn uitgerust met voertuigvolsystemen, elektronische sloten die op afstand worden bedient zodat laadruimten alleen door centralisten kan worden geopend en als laatste zijn alle laadruimtes en cabines voorzien van camera`s waarvan de beelden worden opgeslagen in ons datacenter. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen en afleveren van documenten, dossiers en pakketten bij notarissen, advocatenkantoren en rechtbanken. Maar ook ambassades en ziekenhuizen maken gebruik van onze diensten. Door onze ervaring op het gebied van veiligheid zijn wij er ons meer dan anderen van bewust dat we werken met vertrouwelijke informatie en goederen. 

Gordijn Global Security verzorgt voor diverse bedrijven en instellingen het vervoer van documenten waarbij betrouwbaarheid voorop staat. Betrouwbaarheid als het gaat om het halen van een deadline, betrouwbaarheid als het gaat om het afleveren bij de juiste persoon en afdeling en betrouwbaarheid als het gaat om vertrouwelijke stukken. Wij leveren het materiaal rechtstreeks af op de goede plek en u krijgt direct bericht als uw zending is ontvangen.
 

Als beveiligingsorganisatie en vervoerder weten we als geen ander hoe we goederen veilig kunnen vervoeren en afleveren. Met onze expertise op het gebied van het plannen en verkennen van de veiligste routes,

stopplaatsen en laad en los momenten zorgen we voor een maximale veiligheid van mensen en goederen.

 

De voertuigen zijn voorzien van volgsystemen die worden gemonitord op onze centrale in Nederland en het European Monitoring Centre.

Zodra er zich een calamiteit voordoet dan wordt er direct lokaal waar dan ook in Europa assistentie verleent door Politie en overheden.

KOERSDIENSTEN

Pakketten of waarde documenten zo spoedig en veilig mogelijk laten vervoeren? Met de On board koeriers van GGS bent u verzekerd van de snelste levering. Onze On board Koeriers zijn gespecialiseerd in het verkorten van de aflevertijd. Bij reguliere zendingen bent u afhankelijk van vlucht en afhandeltijden. Door pakketten als handbagage te vervoeren speelt dit voor onze on board koeriersdiensten  geen rol.

 

Met de persoonlijke hand carry dienst waarbij een ervaren koerier bij tijdsdruk zorgt voor een persoonlijke en tijdige bezorging van een pakket, document of onderdeel zodat u zeker weet dat het op tijd is afgeleverd binnen de noodzakelijke leveringstermijn.

bottom of page