02

MOBIELE SURVEILLANCE

MOBIELE SURVEILLANCE,
ALARMOPVOLGING

Snelle opvolging in geval van een inbraak of brandmelding? Nachtelijke controle of uw bedrijf openen en sluiten? Met de landelijke inzet van onze mobiele surveillance bent u gegarandeerd van uitstekende dienstverlening tegen een goede prijs. Met ons opvallende wagenpark, uitstekend opgeleide surveillanten zijn we 7 dagen per week 24 uur altijd dichtbij.

 

Een van de grootste onderdelen van Gordijn Global Security is de mobiele surveillancedienst. Mobiele Surveillance staat voor snelheid, preventie, controle en begeleiding.

 

Mobiele surveillance kan worden verdeeld in drie categorieën: alarmopvolging bij brand of inbraak, controle van bedrijven en terreinen, begeleiding voor toezicht tijdens afsluiten van winkel of benzinestations en collectieve surveillance voor een veilig industrieterrein of woonwijk. Gordijn Global Security biedt het u landelijk aan.

Sluitingstijd. Op het afgesproken tijdstip zorgt de surveillant ervoor dat het gebouw volledig wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van personen. Ramen en deuren worden gesloten en de noodzakelijke elektrische apparatuur wordt uitgeschakeld, zonwering wordt opgehaald en lamellen of luxaflex worden gesloten. Na het inschakelen van het inbraaksysteem zijn uw eigendommen goed beveiligd.

Controles en surveillance beperken de risico’s op inbraak, vernieling of brand in uw bedrijf. Surveillanten voeren surveillancerondes, interne of externe controlerondes uit in de avond, nacht of het weekend. Bij verdachte situaties of calamiteiten kan een surveillant snel actie ondernemen. Van onze mobiele surveillance gaat bovendien een sterke preventieve werking uit.

Bij een alarm of inbraakmelding wordt er direct een mobiel surveillant aangestuurd. De buitenzijde van het bedrijf of de woning wordt gecontroleerd op eventuele braakschade. Na deze controle wordt intern volgens een overeengekomen alarmopvolgingsprotocol door de surveillant de alarmmelding afgehandeld. Zijn er bijzonderheden of heeft er een inbraak plaatsgevonden dan zorgt de surveillant voor een vervolgactie.

BEVEIILIGINGSDIENSTEN

 

Informatie en tarieven Mobiele Surveillance aanvragen

Bedankt! Bericht verzonden.